Prvi javni poljubac nakon dve godine – Osvanula fotografija: Da li je moguće da Ceca ljubi njega (FOTO)

|

Otkad je pokrenula dokumentarno-igrani serijal „Ceca show“, fanovi pevačice svakog petka imaju priliku da saznaju nešto novo iz života pevačice i njene porodie. Mnogo stvari je otkriveno u pomenutom programu ali jedino o čemu niko ni reč ne spominje jeste ljubavni život Cece Ražnatović koji je i te kako zanima javnost.

Budući da je Ceca već duže vreme sama, mnoge su iznenadili kadrovi usnimljeni za snimanje pomenute emmisije, a slika na kojoj se Ceca ljubi u usta sa svima poznatim čovekom domaćeg šoubiznisa napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, tokom dugogodišnje karijere Ceca je stekla veliku popularnost, ali i mnogo prijatelja i saradnika, a jedan od onih sa kojim je očigledno vrlo bliska jeste i bivši direktor Granda Saša Popović.

Dugogodišnje prijateljstvo Cece i Saleta nikada se nije dovodilo u pitanje, međutim internetom kruži njihova zajednička fotografija na kojoj se ljube u usta.

Naime, sve se desilo u emisiji “Zvezde Granda” gde je Ceca član žirija, a pred početak snimanja pomalo nervoznog Popovića koji se glasnijim tonom obratio Viki Miljković, u svom šaljivom maniru umirila je pevačica.

“Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu”, govorila je, dok su svi u neverici gledali kako Ceca ljubi u usta Sašu.

“Jedan poljubac rešava sve”, poručila je Ceca, dok se Popović osmehivao u svom maniru.

Izvor: story.rs