Prva ljubav Duška Tošića vratila se u život sportiste: Blista od sreće, zbog nje je stalno u Novom Sadu (FOTO)

|

Svi mediji objavili su da se Duško Tošić vratio svojoj najvećoj čežnji i ljubavi iz dečačkih dana, pa se na njegovom licu posle dužeg vremena može videti širok osmeh i sjaj u očima. Pošto je veoma mlad uplovio u vezu sa Jelenom Karleušom, kada je imao samo 20 godina, a 23 kada su se venčali, mnogima je neshvatljivo da je prva ljubav Duška Tošića iko drugi do Jelene, ali ipak tako je.

Kao vrlo mali Tošić se zaljubio u fudbal, a pošto je i tada bio veoma  harizmatičan i okružen devojčicama, često je u intervjuima naglašavao da je prvo osetio strast prema sportu pa sve ostalo. Pasija se izrodila u veliku fudbalsku karijeru. Igrao je godinama u inostranstvu, najpre u Turskoj, pa u Kini, gde je zabeležio odlične rezultate, a našao se i u prvoj postavi reprezentacije.

Iako je postigao veliki uspeh na terenu, Duško je pre dve godine rešio da je vreme da se povuče i preseli na tribine, gde danas obavlja ulogu sportskog menadžera. Često putuje širom naše zemlje zbog poslovnih zaduženja, pronalazli mlade talente, a upravo taj isti razlog odveo ga je nedavno i u Novi Sad.

Naime, Duško se pojavio na stadionu Karađorđe tokom trajanja polufinala Kupa Srbije i iz lože u društvu kolege Miloša Krasića gledao utakmicu. Po završetku, deca su tražila autograme i želela su da se slikaju, a Jelenin, još uvek zvanični muž, najavio je novi odlazak u Vojvodinu.

Prva ljubav Duška Tošića opet se vratila u njegov život, a on je na tom polju angažovaniji mnogo više nego ikada do sada.

Izvor: story.rs