Prsten na desnoj ruci Milene Ivanović pokrenuo priče: Da li su se ona i Igor tajno venčali

|

Milena Ivanović je od dana kada je objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem dospela u fokus interesovanja medija. Oni koji vole da do detalja analiziraju fotografije na društvenim mrežama, primetili su detalj kod udovice Olivera Ivanovića zbog kog čaršija bruji – venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić?

Priče o tajnom venčanju su nastale na osnovu komentara sa Instagrama i sve zbog toga što Milena na nekoj od fotografija nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi venčani prsten.

“Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?”, zapitao se jedan korisnik društvene mreže u komentarima, a onda su “istraživači” krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada ne.

Tako su došli do podatka da u aprilu ove godine na objavama nema ništa od nakita, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

Ovi tračevi su nastali i zbog toga što Milena zaista nosi prsten koji liči na verenički, sa kamenom, a onda je pored njega dodala još jedan i to u obliku klasične burme. Takođe, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten zaista vidi.

Pored toga, na Instagram postavila je selfi u crvenom sakou sa izbačenom podlakticom na kojoj ima istetoviranu reč ljubav pa su mnogi i u tome pronašli dublji ljubavni smisao, i skrivenu poruku.

I dok jedni već uveliko čestitaju, drugi tvrde da su to gluposti i da im nije najjasnije zašto su se venčali.

“Već su oboje bili u braku, ovo mi nema nikakvog smisla”, komentariše narod.

Ni Milena ni Igor Jurić se nisu oglašavali povodom ovih navoda, te su priče o njihovom venčanju za sada u domenu nagađanja. Pravu istinu znaju samo oni.

Izvor: hellomagazin.rs