Privatni profil Jovana Memedovića na Instagramu otkriva njegovu veliku ljubav

|

Voditelj Jovan Memedović nerado daje intervjue i izjave za javnost. Ipak, on ima dva profila na Instagramu: jedan je zvanični, a drugi manje poznat javnosti i više privatni. Sa njega Jovan ipak ponekad odškrine vrata svog privatnog života, pa pratioci saznaju poneki detalj o omiljenom voditelju.

Drugi profil Jovana Memedovića posvećen je njegovoj velikoj ljubavi – prirodi i životinjama. Tu se mogu naći fogografije njegovih pasa, kao i neki zanimljivi momenti iz brvnare za koju niko sa sigurnošću ne zna gde se nalazi.

Jovanovi psi zovu se Nana, Tito i Ozi, i verno ga prate u svim avanturama. Nemački ovčar, lagato romanjolo i australijski govedar tri su rase pasa koje je izabrao Jovan Memedović, a njegovi ljubimci odavno su navikli na sve vremenske prilike i neprilike, šetnje po šumi, kampovanje, a imaju i svoj kutak u gazdinoj vikendici.

“Nanuk (Nanook) ili od milja samo Nana, dobio je ime po polarnom medvedu, koji je najpametniji od svih, skoro čovek”, objasnio je Jovan kako je vučjak dobio ime. Na jednoj od fotografija, u igri sa psima, vidi se i Jovanova tetka Olga, pa je sigurno da je „srpski Ber Grils“ ljubav prema životinjama poneo iz porodice.

Izvor: hellomagazin.rs