Prijovićka pred Hrvatima u papreno skupom stajlingu: Za kožnu kombinaciju dala više od milion dinara

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je, 1. decembra, održala prvi koncert pred zagrebačkom publikom. Ljubiteljima njene muzike priredila je koncert za pamćenje, a za prvo veče odabrala je posebne modne kombinacije za koje je izdvojila mnogo novca. Radi se o milionskoj cifri.

Posebnu pažnju privukla je moćna, kožna kombinacija, brenda Aleksandar Mekvin, koju je Aleksandra nosila dok je izvodila jedan od najvećih hitova ove godine, “Dam, dam, dam”.

Sve je u crnoj boji, sa detaljima u obliku mašne. Samo suknja košta 5.420 evra, dok je top koštao 3.032 evra. Čizme, koje su se potpuno uklopile u stajling, Aleksandra je platila 1.437 evra.

Kada se sve sabere, samo za jedan stajling dala je 9.889 evra, što je 1.159.485 dinara, ne računajući nakit, šminku i frizuru.

Osim kožne kombinacije, Aleksandra je nosila i elegantno odelo, kojim uglavnom zatvori koncert. Ovoga puta odlučila se za beli sako i crne pantalone, takođe brenda Aleksandar Mekvin.

Sako koji je istakao bujni dekolte pevačice, košta 1.919 evra, dok su pantalone sa velikom mašnom koštale 1.890 evra. Sve kombinacije koje je Prijovićeva nosila na sinoćnjem koncertu u Areni Zagreb pogledajte u okviru teksta.

Izvor: telegraf.rs