Prija na koncertu u Osijeku doživela neprijatnost: Spustila se u publiku pa joj se desio peh sa pantalonama (FOTO)

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović u Osijeku je održala prvi od pet koncerata. Poneta divnom atmosferom, u jednom se momentu se spustila među publiku, a tom prilikom dogodila joj se i mala nezgoda.

Dok je još bila na pozornici publika je primetila da su joj pukle pantalone. Kada se vraćala na binu njen tim joj je rekao što se dogodilo, ali ona nije pridavala mnogo značaja tome.

“Rekli su mi da su mi pukle pantalone, ali šta sada, nema veze”, rekla je Aleksandra pa nastavila da peva.

Specijalni gost bio je pevač Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru “Usne boje vina”, a u jednom trenutku, pred kraj koncerta, na binu se popeo i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme “Dam, dam, dam” i oduševio publiku.

Po završetku koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gde se osvrnula na aktuelne natpise da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

“Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert”, rekla je Aleksandra Prijović.

Izvor: 24sata.hr