“Prihvatio bih Zvezdana za zeta”: Taki šokirao izjavom o ćerki, Moka se sakrio u mišju rupu – Ponavlja samo jedno

|

Nakon poslednjih događaja u Zadruzi, kada je Zvezdan Slavnić prevario Anđelu sa Majom Marinković i pokrenuo haos u kući, oglasili su se i roditelji aktera ove drame.

Da ne postoji stvar koju roditelj svome detetu ne bi oprostio, dokazuje Radomir Marinković Taki, kojeg ćerka dugi niz godina sramoti u rijalitiju, a on je i pored svega opravdava.

Otac Maje Marinković, Radomir, kaže da nije ispratio dešavanja u izolaciji, ali kada smo mu rekli šta je njegova jedinica uradila, nije imao nijednu ružnu reč za nju.

“Šta da vam kažem? Žao mi je Anđele i žao mi je što je ona to videla, ali sa druge strane, i ona je isto to uradila Ani. Za razliku od Anđele koja je bila par meseci u vezi, Ana je sa Zvezdanom bila u braku više od deset godina što Anđelu čini većom preljubnicom od Maje”, rekao je Taki, pa dodao:

“Ja moju ćerku kritikujem u naša četiri zida, a ne javno. Svašta joj kažem, ali da niko ne vidi. Što se tiče ove konkretne situacije, ja sam znao da će se to desiti pre ili kasnije jer sam video varnice među njima. Maja voli tipove kao što je Zvezdan i mislim da Anđela nikad nije bila za njega. Ako budu funkcionisali dobro, nemam ništa protiv da mi bude zet”, poručio je Majin otac.

Taki priznaje i da u skorije vreme voleo da postane deda, a ne bi imao ništa protiv da otac njegovog unučeta bude upravo Zvezdan.

“Mislim da je Maja za njega prava žena i da imaju istu energiju. Temperamentni su i vatreni, fizički su lep par, pa, videćemo”, rekao je Taki.

S druge strane, bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić ponosno je davao intervjue i svim silama podržavao Zvezdanovu vezu s Anđelom Đuričić, sve do juče. Nakon što ju je Zvezdan javno je prevario sa starletom Majom Marinković, Moka se, kako je njegov blizak prijatelj ispričao, zavukao u mišju rupu.

“Moka uopšte nije dobro. Samo ponavlja: „Zvezdan je budala, Zvezdan je budala! Ne mogu da verujem šta mi je uradio i kako me je osramotio”, ispričao je za Alo! gore pomenuti izvor. Kako je još rekao, Moka je imao velike planove za Zvezdana i nadao se svadbi nakon Zadruge.

“On je želeo da otputuje u Herceg Novi da upozna Anđeline roditelje i da ih zamoli da oproste ćerki. Zavoleo ju je kao svoje dete i zaista je bio srećan što je Zvezdan konačno našao dobru i poštenu devojku iz čestite porodice. Sada ni njima na oči ne može da izađe od sramote”, otkrio je blizak Mokin prijatelj.

Izvor: alo.rs