“Priča se ne poklapa sa porukama koje su razmenili”: Bivši muž nestale Ane apeluje da se poligrafski ispitaju određeni ljudi

|

Ni 31. dana od nestanka Ane Ličnik (34), kojoj se svaki trag gubi u nedelju 24. marta, nema novih informacija, a njen bivši muž se oglasio za Telegraf sa jednim apelom.

J.I. (38), bivši muž nestale Ane, za Telegraf istakao je da apeluje da se istraže i provere svi Anini poslednji kontakti koje je imala sa poznanicima, pa i jednog sa kojim je razmenjivala poruke, a čija se priča ne poklapa sa prepiskom koju je imao sa Anom.

“Ja bih voleo da se poligrafski ispitaju ljudi sa kojima je Ana imala poslednji kontakt pa između ostalog i jedan poznanik iz Beograda sa kojim Ana ima prijateljsku prepsiku, a čija se priča ne poklapa sa porukama koje su razmenili”, kaže Anin bivši muž.

Podsećamo, Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u auobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

“Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime”, prisetio se Anin bivši muž.

Devet dana kasnije je usledio poziv da je Ana zaboravila torbu u autobusu. Naime, u torbi je bio papir na kojem se nalazi kontakt telefon Aninog bivšeg muža, J.I. (38).

On je njen nestanak, kako kaže, prijavio lokalnoj policiji, ali do danas nema informacija o njoj. Prema nezvaničnim inforamcijama, Anin nestanak je prijavila njena porodica 28. marta. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Ani, javite policji ili na broj telefona 061 102 95 83.

Izvor: telegraf.rs