Prekinuto superfinale Zadruge: Viša sila odložila prenos – Poznato kad će se proglasiti pobednik

|

Proglašenje pobednika šeste i poslednje sezone rijaliti programa Zadruga prekinuto je zbog kiše. Proglašenje pobednika, koji će kući odneti 50.000 evra, nastaviće se u petak, od 18 časova. Borbu za prvo mesto zasad su izgubili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, koji su zauzeli 16. i 15. mesto.

U 11.30 časova Dušica je obavestila da je zbog kiše prekinuto proglašenje pobednika i u petak uveče u 18 sati će se nastaviti superfinale.

Program je obeležila svađa Ermine Pašović sa podrškom ane Ćurčić. Čim je Ermina stigla, počela je da proziva Milenu Kačavendu.

“Ništa se nije desilo, ja sam čekala da me udari štiklom, kao što je obećala. Tvrdim da su Ana i Milena sve slagali. Kuma je luda, teški kriminalac. Aca Bulić nije u tome, on i ne zna u šta se upustio”, započela je Ermina.

“Bolje da me zove da sam kriminalac nego prostitutka, gospođa džoger. Ona se pojavila i pokazale srednji prst, mene nazvala turbomafijašica. Svakako ne bih prljala ruku, ne bih da moje skupe štikle u njenom turu. Ova žena baljezga”, odgovorila je Kačavenda.

Ermina je prišla kumi Mileni, a u raspravu se uključila Anina majka.

“Ana je njanjava”, rekla je Ermina.

“Ma nemate vi ništa, zašto se vi bavite Anom”, pitala je Anina majka.

“Ne podnosim je jer je manipulator, zašto mi pretite”, uzvratila je Ermina.

“Ti jesi za jedne batine. Smešna si, ko si ti da ti se pravdam”, poručila je Milena.

Izvor: kurir.rs