Predsednikov sin oduševio javnost: Slike koje se ne viđaju često – Tamara i Vukan Vučić prošetali kišnim beogradskim ulicama (FOTO)

|

Sve češće je sin Tamare i Aleksandra Vučića u žiži interesovanja, a sve to zahvaljujući ponosnoj mami koja svog naslednika fotografiše, pa slike objavljuje na Instagramu.

Prva dama Srbije objavila je snimak na kom ona i njen mezimac provode vreme u domu. Tamara je otkrila da maleni Vukan voli da kuva, pa je uz njegovu pomoć pripremila pitu gužvaru, čime oduševila pratioce.

Naravno, odmah su usledila pitanja o kom se receptu radi, ali su i mnogi imali molbu da vide lik predsednikovog najmlađeg sina.

Tamara nije uslišila njihovu molbu, ali je nedavno najpre na Instagramu podelila sliku na kojoj je mezimac grli, a potom i iz šetnje po kiši. Prvo što je u tom času zapalo za oko njenim fanovima jeste šta su mama i sin obuli na nogama.

Naravno, kako i dolikuje kišnom vremenu, Tamara i Vukan imali su gumene čizme, ona cvetne ljubičasto-crne, a on žute, a po svoj prilici šetnja im je veoma prijala. Komentari mnogih su da se prva dama i njen naslednik ponašaju kao sav normalan svet, a zbog ovog poteza Tamara je stekla dodatne simpatije.

Supruga predsednika Vučića ne voli mnogo da svoj privatni život izlaže javnosti, tek pokoja privatna slika ili video mogu se videti na njenom profilu, koji u najvećoj meri koristi u promociju Srbije i aktivnosti koje obavlja u Ministarstvu spoljnih poslova. Ustupke pravi isključivo u posebnim situacijama, a javnost se nada da će jednog dana sin Tamare i Aleksandra Vučića likom osvanuti na njenom profilu.

Izvor: story.rs