Pre udaje za Šijana, Bojana je prodavala piliće ali stekla i diplomu: Iznenadićete se kada čujete šta Rodićka ima od škole

|

Juče su nakon dve godine zajedničkog života, svoju vezu krunisali brakom Bojana Rodić i Mirko Šijan. Oni već imaju jednog sina, a na putu je i drugi. Cela svadba je propraćena u javnosti, a sada su o Bojani isplivale neke informacije koje većina nije znala.

Naime, porodica Rodić dospela je u fokus interesovanja nakon što je Bogdana uplovila u vezu, a posle toga i brak sa Veljkom Ražnatovićem, da bi nešto kasnije njena sestra Bojana otpočela vezu sa sinom Goce Božinovske, Mirkom Šijanom.

S obzirom na to da se porodica Rodić u Titelu bavi živinom, Bojana i njene sestre su vrlo rano počele da rade i pomažu roditeljima u poslu, tako što su prodavale piliće na pijacama. Iako su vrlo rano počele da rade, nisu zapostavile obrazovanje, pa će mnoge iznenaditi činjenica da je Bojana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu.

U međuvremenu su sestre tezgu zamenile kancelarijom u upravi firme. Ali, nakon što je otpočela vezu sa Mirkom, odlučila je da iskoristi popularnost na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 66 hiljada ljudi, pa je osnovala modni brend.

Ipak, nakon rođenja sina Željka, Bojana je najviše posvećena roditeljstvu, ali i suprugu Mirku, kom će uskoro podariti još jednog naslednika.

Izvor: kurir.rs