Potres u kući zbog prinove – Darko želi dete sa Kaćom, majka se ne slaže: “Pravi decu a onda kuku lele”

|

Folk pevač Darko Lazić rešio je da ove godine dobije dete sa svojom izabranicom Katarinom Stojanović, za koju je siguran da je ona prava. Iako Kaća nema posebnu želju da odmah postane majka i rado bi najpre uživala u braku a da ne mora odmah da menja pelene i dežura noću, pevač je uveren da će im beba uvećati ljubav i sreću.

Darko kaže da Kaća baš ume sa decom i da na Lorenu i Alekseja gleda kao da su njena, a da ima prirodan talenat jer joj je majka vaspitačica. Sve to stoji, ali njegova majka Branka plaši se da Darko opet srlja.

“Ona žena već ima dva unučeta koja ne rastu uz oca, a zna da je isto tako krenulo. Darko se zaljubio, mislio da je to večno i daj da odmah pravi decu. A onda, kuku lele! Razišao i sa Anom Sević i sa Marinom Gagić, deca ostala kod majki, pate bez oca, a krenule su i tužbe za alimentaciju i grdni problemi. Lepo mu Branka kaže, Polako sine, gde žuriš, volite se, uživajte, vidite dal ste jedno za drugo”, priča komšinica iz Brestača i dodaje:

“Nemoj da još jedno dete živi bez oca. Greota je. Oboje ste mladi, ima vremena za decu. Prvo se venčajte, pa ako i tad vidite da možete zajedno, pravite decu. Sve je žena u pravu, ali sa Darkom nema razgovora, pa sad pokušava da urazumi bar Katarinu koja je trezvenija i ne žuri joj se baš da zatrudni”, otkrila je komšinica iz Brestača i dodala da će čim Kaća zatrudni, Branka da slavi i časti jer su deca uvek dobrodošla.

Izvor: svet-scandal.rs