Potez Federera nakon US Opena iznenadio Novakove fanove: Svi ga pitaju isto – Da li je moguće da je ovo uradio

|

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je osvajanjem svog četvrtog US Opena, ukupno 24. Grend slema utvrdio GOAT status u tenisu i sada i najveći kritičari srpskog tenisera moraju da progutaju knedlu i kažu da je on najveći u ovom sportu.

Novi Đokovićev trijumf najteže je pao zagriženim fanovima Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i najvećim rivalima, jer se ovoga puta ni Nadal ni Federer nisu oglašavali na društvenim mrežama posle epskog finala i pobede Novaka Đokovića nad Medvedevim.

Ali, na Nadalovim i Federerovim društvenim mrežama povodom Novakove pobede nije bilo ni slova, ni storija, ni tvita.

Ranije su se i oglašavali, ali ovoga puta to nije bio slučaj, jer im očigledno nije drago da ih Novak već uveliko ostavlja “u prašini” jer Nadalu sada beži dve Grend slem titule, a Federeru četiri.

Ono što ostavlja gorak ukus u ustima kod Novakovih navijača jeste potez Rodžera Federera, koji je nakon ženskog finala čestitao Koko Gof, kojoj je posvetio objavu sa zajedničkom fotografijom. I svaka čast Federeru što je ovom objavom dao podstrek mladoj teniserki koja je došla do prve Grend slem titule.

Međutim, isto je propustio da uradi i posle muškog finala, što je šokiralo sve teniske fanove, jer drugačije bi sigurno gledali na Federera da se nije ni oglašavao, kao što je to ranije radio i nije ništa objavljivao.

Ovim gestom su mnogi shvatili da je ljubomoran na Novakov uspeh, pa mnogi teniski fanovi masovno u komentarima na objavu o Koko Gof, pišu gde je poruka čestitke Novaku Đokoviću, teniskom GOAT-u, ili mu šalju fotografije i “gifove” kako Novak podiže pehar US Opena.

Izvor: telegraf.rs