Postao je srpski zet i obožava Tomu Zdravkovića: Zavoleo je Marinu, preselio se u Beograd iako su svi bili protiv

|

Junus Emre Dogan (24) iz Alanje zbog ljubavi krenuo je za svojom devojkom Milenom iz Beograda i sada ne da voli samo svoju devojku, već i Srbiju. Kažu da se prava ljubav jednom desi i da za nju granice ne postoje, što je i dokazala ova ljubav.

Junus je radio u Turskoj kao animator u hotelu, a onda je pandemija virusa zatvorila hotel pa je morao da radi na plaži. Baš tu upoznao je Milenu, a onda je počela njihova čarolija.

– Radio sam u hotelu i studirao, bila je korona i tada sam morao da radim na plaži, upoznali smo se i ostali u kontaktu. Ona se vratila u Srbiju jer je imala operaciju, i ja sam joj stalno pisao drugarski. Nisam ni slutio šta će se desiti – rekao je Junus.

Živeo je na relaciji Srbija – Turska i uživao u svakom trenutku svog boravka u Beogradu.

– Milena je dolazila, ali sam i ja dolazio. Tada je nastava na fakultetu bila onlajn, i ja sam odlučio da dođem ponovo u Beograd. Bio je februar, pa sam se vratio kući i rekao da dolazim ponovo u aprilu. Tada mi je majka bila začuđena – kaže ovaj momak.

Za godinu dana, Milena i Junus otkrili su da se istinski iskreno vole.

– Zajedno smo od 2020. godine. Ja sam tada završio i fakultet, pa sam rekao mojima da dolazim ovde, u Srbiju, i tako je i bilo – kaže kroz osmeh.

Međutim, nije dobio podršku porodice na samom početku.

– Mama je bila protiv da dođem, jer je važilo da Srbi nas ne vole, ali to nije istina. Nakon što su upoznali Milenu, sve je bilo u redu.

Junus iz Turske voli Srbiju, ali ove dve stvari voli najviše.

– Volim Srbiju, svi su dragi i srdačni, uvek kad kažem odakle sam pokušavaju da mi kažu nešto na turskom, to mi je baš simpatično. Volim mnogo srpsku muziku i hranu. Uz narodnu muziku sam naučio jezik a najviše volim da slušam Tomu Zdravkovića, i slušam ga čak više od Milene. Jedino mi smeta jer je grad ogroman, mnogo veći od Alanje, ako to uopšte može da bude zamerka neka – kaže on.

Izvor: kurir.rs