Poslednja Bojanina objava o bivšem mužu: Reči koje mu je posvetila otkrivaju u kakvom su odnosu bili nakon razvoda

|

Nekadašnja voditeljka Pinka Bojana Janković, sinoć je pronađena mrtva u svom stanu, u 46. godini. Bojana je iza sebe ostavila dve ćerke, koje je dobila u braku sa članom “Beogradskog sindikata” Ognjenom Jankovićem.

Njihov brak razveden je u maju 2022. godine. Ognjen je napustio stan u kom su živeli, a ni jedno ni drugo o razlozima nisu govorili u javnosti. Da su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima i da su jedno drugom bili “vetar u leđa”, pokazuje i njena objava od pre nekoliko meseci dok je on uveliko bio u ljubavi sa glumicom Milenom Radulović.

Bojana je pre izvesnog perioda, tačno godinu dana od kako se razvela od repera, objavila njegovu sliku i napisala:

“Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi”, napisala je tada voditeljka uz emotikon srca.

Bojana se povodom razvoda nijednom nije oglasila, a Ognjen je sreću pronašao pored glumice Milene Radulović. Njihova veza traje već duže vreme, a on joj pruža podršku tokom suđenja sa učiteljem glume Mikom Aleksićem. Na jednom od pređašnjih suđenja su se i prvi put pojavili ruku pod ruku u javnosti.

Izvor: kurir.rs