Posle takmičenja Sara Jo se povukla u ilegalu: Komšije otkrile da retko izlazi iz kuće

|

Iako je bila jedan od glavnih favorita na Beoviziji, mladoj pop zvezdi Sari Jo je pobeda izmakla za dlaku – završila je na drugom mestu, a pobedila je Konstrakta s pesmom “In Corpore Sano”. Uoči takmičenja, Sara je konstantno bila aktivna na mrežama, imala je po nekoliko TV gostovanja dnevno, i brojne intervjue. Ipak, posle takmičenja se potpuno povukla u ilegalu.

U Sarinom komšiluku kažu da su je videli, ali da nisu primetili značajnu promenu u njenom ponašanju.

“Baš juče sam je videla, vraćala se iz nabavke. Ništa nije bilo drugačije, sve isto, kao i pre ove gungule s tom Evrovizijom. Dobar dan – dobar dan, fina, nasmejana devojka, nisam primetila da je u depresiji. Što bi i bila, gledala sam na televiziji, stvarno je bila odlična”, ispričala je Sarina komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Sarini prijatelji ipak znaju mnogo više, a i oni su, iz razumljivih razoga, zahtevali da im se imena ne objavljuju.

“Realno, jeste se razočarala, što je i normalno, jer zna koliko se trudila kada je ušla u ceo projekat i nikad nije ni krila da ima veliku želju da ode u Torino da predstavlja Srbiju… Ali, daleko od toga da je u nekoj depresiji, i glupo je što je prozivaju da je negodovala zbog Konstaktine pobede. Raduje se zbog nje i navija za nju, a i isto veče, posle finala, otišla je u klub, gde je slavila i provodila se do jutra”, rekao je Sarin prijatelj, koji je ujedno otkrio gde i sa kim pevačica provodi dane.

“Sa Žigom je, dečkom, sada odmaraju, posle svog onog ha0sa. U stanu je uglavnom, zajedno su, tu smo i mi, društvo, sa njima. Čujemo se svaki dan i družimo. Ne izlazi često iz kuće, ne kreće se sad ni među ljudima, jer joj je stvarno potreban odmor”, rekao je Sarin prijatelj.

Izvor: alo.rs