Posle objave da se razvodi, Ivana Šašić promenila mišljenje: “Oprostiću mu, radimo na pomirenju”

|

Ivana Šašić prilikom gostovanja u jednoj emisiji dotakla se raznih tema iz svog privatnog života, a najviše na nedavna dešavanja oko njenog razvoda.

Pevačica je istakla da je i deci objasnila da to nikako nije primer koji treba da slede zbog svog života u budućnosti, a takođe i otkrila da oni trenutno rade na izlazu iz ove situacije i eventualnom pomirenju.

“Svi živi su me zvali, a ja nisam bila u stanju da pričam. Ja Bojana neću da pljujem i u ružnoj konotaciji pričam o njemu, on je i dalje tu i nalazi način da se sve ovo završi i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad, pogrešio jeste, da li je neko spremna o tome da priča ili prizna svoju grešku”, ispričala je Ivana Šašić.

Podsetimo, pevačica je nedavno došla do nekih saznanja o svom suprugu i na društvenim mrežama objavila da se razvodi.

“Dragi moji! Da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno. Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija razvod. Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom”, napisala je Ivana Šašić nedavno na društvenoj mreži Fejsbuk.

Izvor: alo.rs