Pored supruge, oni su mu najveća podrška: Upoznajte Lanu i Vukašina, decu Dekija Pantelića (FOTO)

|

Mnogima omiljeno televizijsko lice, voditelj Dejan Pantelić, sinoć je saopštio da će zbog zdravstvenog stanja morati da se na neko vreme povuče sa Tv ekrana. Publici nije svejedno, ali ga ipak podržavaju u odluci, a najveća podrška oduvek mu je bila porodica. Izgleda da se sudbina poigrala sa Pantelićima, te je Dejan rođen na svetski dan dijabetesa, a njegovoj deci dijagnostifikovano je upravo to stanje.

Voditelj je pre izvesnog vremena u emisiju doveo svoju ćerku Lanu, a ona je tom prilikom izjavila:

“Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada imam takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: „Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo, ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tatu Dekija i mamu što govorimo o tome i podižemo svest”, hrabro je rekla Lana.

Voditelj se trudi da njegova deca rastu u poštene ljude, pa insistira na starim vrednostima, kojima su i njega kao dete učili. Ne voli da ih izlaže u javnosti bez nekog velikog razloga, a kada ga ponesu emocije, ume da obraduje pratioce. Upravo jednom takvom fotografijom je nekoliko dana posle Nove godine sve oduševio.

Izvor: hellomagazin.rs