Pomirili se Severinini bivši muževi: Dok Igor i Milan zajedno slave i druže se na jahti, pevačica pokazala gde i kako uživa

|

Bivši muževi pevačice Severine Vučković, Milan Popović i Igor Kojić slavili su Igorov rođendan u Loznici, a srpski preduzetnik otkrio je kako je darovao Kojiću ikonu, a slavlje su nastavili i na jahti.

Igor je napisao poruku posvećenu Milanu na Instagramu.

“Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje puno volim i s kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i uvek. Živeli”, napisao je Igor Kojić, bivši suprug Severine Vučković objavivši fotografiju s broda na kojem je pozirao zagrljen s Milanom Popovićem.

Popović, bivši partner Severine Vučković pre dve nedelje s njihovim sinom pojavio se na proslavi 35. rođendana Severninog bivšeg supruga Igora. Svi su se okupili u Kojićevoj Loznici u Srbiji. Popović je tom prilikom negirao da je Igoru Kojiću poklonio skupoceni automobil, već je otkrio da je njegov poklon zapravo bila ikona.

Mnogi se pitaju kako Severina reaguje na njihovo pomirenje, a pevačica se na tu temu umesto odgovora javila iz Italije i pokazala kako uživa. Ako je sudeći po njenim objavama koje deli na društvenim mrežama, reklo bi se da ne mari za bivše muževe.

Izvor: kurir.rs