Političari izašli na glasanje: Brnabić sa porodicom, Vučić sam, Čeda sa suprugom i sinom (FOTO)

|

Na današnjim izborima u Srbiji glasali su i lideri političkih partija i koalicija, lokalni lideri, kao i kandidati za gradonačelnika Beograda.

Od jutros su na izbore izašli predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik SPS-a Ivica Dačić, ministri Goran Vesić, Siniša Mali, ministarke Darija Kisić, Jelena Tanasković, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, kao i brojni političari i nosioci izbornih lista.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i nosilac liste “Ivica Dačić – premijer Srbije” glasao je jutros oko 7.00 sati na biračkom mestu u Mesnoj zajednici “Dedinje”, na beogradskoj opštini Savski venac. Dačić je na biračko mesto stigao u pratnji supruge i sina.

Predsednik Srbije i nosilac liste “Srbija ne sme da stane” Aleksandar Vučić glasao je jutros nešto pre devet časova na Novom Beogradu. On je glasao na biračkom mestu broj 140, u zgradi dečijeg vrtića “Tesla-nauka za život”. Na biračko mesto došao je sam i čekao u redu sa ostalim građanima. Vučić je na istom mestu glasao i na prethodnim izborima.

Predsednica vlade i potpredsednik Glavnog odbora SNS Ana Brnabić glasala je danas u 9.20 na opštini Savski Venac. Brnabić je na glasanje došla sa porodicom. Ona je kandidat na listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju, glasala je jutros na parlamentarnim izborima i izborima za Skupštinu grada Beograda. Kisić je glasala na biračkom mestu broju 32, u Osnovnoj školi “Ćirilo i Metodije” na Zvezdari.

Nosilac liste “Mora drugačije” Čedomir Jovanović glasao je jutros oko 8.30 sati na biračkom mestu CMZ “Ušće” u opštini Novi Beograd. Jovanović je na biračko mesto broj 5 došao u pratnji supruge i sina.

Izvor: blic.rs