“Plašim samu sebe kad se pogledam”: Rada je ovako pričala o teškoj bolesti, a sada blista – Nakon 5 meseci borbe je druga žena

|

Rada Vasić postala je popularna posle učešća u rijalitiju i njena porodica je privlačila puno pažnje. Ona je pre izvesnog vremena otkrila da boluje od teške bolesti, pa su mnogi ostali zatečeni tom vešću. Rada je pokazala i koliko se promenila nakon pet meseci borbe.

Kuvarica i rijaliti učenica tada se uključila u Tiktok lajv i otkrila kako se oseća posle operacije i višemesečnih hemioterapija.

“I dobro i loše sam. Bila sam jako bolesna. Imala sam pritisak… Primala sam jake hemioterapije. Nikome da ne da bog šta sam prošla”, pričala je Rada svojim pratiocima.

Sada se njen izgled bitno promenio, kosa je počela da joj raste.

“Kosa mi je pobelela od terapije. Prvo je bila plava i sada je skroz bela. Ne smem još da se farbam. Rekli su mi da mogu da stavim kanu. Sve mi je bilo opalo, čak i trepavice. Plašim samu sebe kada se pogledam u ogledalo” rekla je Rada tom prilikom.

Rada je sada obradovala svoje pratioce kada je na Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi da joj je kosa porasla, te da se opet ofarbala u crvenu boju.

Rada je otkrila i u kakvom je stanju njen suprug Rade.

“Mužu mi nije bolje, još je u bolnici. Oba bubrega su mu otkazala”, govorila je tada Rada na TikToku.

Izvor: telegraf.rs