Pevačica živi kao u bajci: Na njenom domu bi joj mnogi pozavideli – Pogledajte gde živi Seka Aleksić (FOTO)

|

Naša poznata folk pevačica Seka Aleksić je već godinama lepom i skladnom braku sa svojim izbranikom Veljkom Piljikićem. Iz njihove velike ljubavi dobili su i dvojicu dečaka, pa su kada su deca ušla u njihov život rešili da srećniji i lepši život potraže negde gde će biti daleko od očiju javnosti.

Opredelili su de da kupe plac van grada i tamo stvore svoju oazu mira. Kupili su plac u Staroj Pazovi, gde su sagradili luksuznu vilu koju su uređdili sa mnogo ljubavi.

Pevačica je veliki ljubitelj životinja, a o tome govere i činjenice da ima veliki broj ljubimaca, koje gaji u svom prelepom dvorištu.

Seka se zaista potrudila da sve bude uređeno kako treba, kako bi svi bili srećni, i deca i Veljko i ona.

U svom dvorištu napravili su veliki bazen, okružen bujnim zelenilom, a među njima i velikim brojem palmica, tako da kada mislima odlutate, imate osećaj kao da ste na moru.

Osim bazena, napravili su i veliki travnjak, gde se deca svakog dana igraju.

Kada ulazite u dvorište, videćete veliku kućicu za pse, a ono što je zaista mnoge fasciniralo jeste to što se u celoj Sekinoj kući nalaze različite ikone svetaca, tako da kuća odiše mirom, toplinom i spokojem.

Seka u skladu sa godišnjim dobom i dekoriše dnevnu sobu, pa smo na instagramu imali prilike da vidimo kako im kuča izgleda u vreme novogodišnjih, tako i u vreme uskršnjih praznika.

Ona je na svom Instagram profilu nedavno objavljivala slike novih članova porodice. Radi se o kokama i petlu. Osim njih Seka čuva i pse, koji u njenom životu imaju veoma značajno mesto.

U dvorištu kuće, nalazi se i letnjikovac u kojem Seka veoma često s uživanjem pije kafu i odmara.

Izvor:glossy.espreso.co.rs