Pevač sve čuo, bio svedok afere mito u Grandu – ovu rečenicu je Snežana Đurišić izgovorila Dušanu

|

Crnogorski pevač Rajo Simonović u trećem krugu emisije Zvezde Granda osvojio je svih šest glasova i prošao direktno u sledeći krug. Sada je progovorio o svom iskustvu, radu sa mentorkom Snežanom Đurišić, kao i aferi “Mito”.

Naime, odjeknula je priča kandidata “Zvezda Granda” Dušana Vukadinovića da mu je pevačica Snežana Đurišić, tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja. Rajo je bio na snimanju emisije posle koje je Dušan optužio njihovu mentorku Đurišićku.

“Nije mesto ni vreme da me pitaš to s obzirom da nam je isti mentor i da smo iz istog grada. Momka sam znao nekoliko sati pre toga, bili smo na zajedno na probi i u studiju, i na snimanju čitavog dana. Bio sam prisutan sve vreme. Ne bih komentarisao ništa jer nije na mene da pričam o tome, znam šta je bilo i kako je bilo. Jedno je sigurno i što mogu i želim da kažem da što se mene lično tiče nike grke nisam imao sa tom ženom. Od prvog momenta otkako je postala moj mentor, pa ni sa bilo kim iz žirija, Sašom Popoviće, uvek su me lepo prihvatili, dočekali, ispratili… Što se mene lično tiče, nije bilo nikave reči o novcu.

Mislim da bi za ovih 20 godina da bi se dosad javio da se to dešavalo. To nije istina, bio sam tamo. Nisam bio prisutan sve vreme, prolazio sam iz dva navrata i nisam čuo nešto tako. Siguran sam da je Snežana rekla isto što je rekla na probi, što je jaka reč i misao, iz koje su oni izvuki iz konteksta. Ona je svima nama na probi rekla, nama trojici: Ljudi moji, skoncentrišite se, slušajte šta vam pričam kako treba da se peva. Nemojte da pevate tako po vašem, usporeno… ili što je meni rekla:

Vi ste meni Crnogorci simpatični, vi imate urođeno ležerno pevanje, vi i pričate ležerno i tako pevate lagano i fino. Nemojte da budete leni u pavanju. Morate da pevate kako vam ja kažem, ako mislite da prođete jer ja neću da radim đabe s vama” To je jako ključna misao i rečenica: “Ja nisam došla ovde da radim sa vama džabe” – ne “za džabe” što se para tiče, u smislu da ne gubim vreme jer imaju milion obaveza – rekao je Rajo.

Izvor: mondo.me