Pala veridba? Anica Lazić objavila kako provodi nedeljno popodne – Na ruci joj sija prsten

|

Od kako su u javnosti priznali da su u vezi, o Lazaru Ristovaskom (71) i Anici Lazić (32) se naširoko polemiše, najviše zbog velike razlike u godinama. Glumac je od svoje nove partnerke stariji čitavih trideset devet godina.

Oni svoju vezu brane rečima koje upućuju jedno drugom u objavama, a imaju i podršku određenog dela javnosti. Nakon poslednih slika koje je Anica objavila na Instagramu, mnogi su se zapitali da li je glumac verio Anicu?

Na slici se vidi da Lazićeva nosi prsten na domalom prstu na ruci, a uz objavu je napisala: “Nedelja je za kolače sa voljenima”, uz sliku poslastica na stolu, na drugoj fotografiji.

Glumac Lazar Ristovski proslavio je nedavno svoj sedamdeset prvi rođendan, a tokom čitavog dana dobijao je česitke i najlepše želje koje su m uputili fanovi, porodica i prijatelji. Među njima se našla i Ankica – Anicina majka, koja sudeći po koementaru, podržava njihovu vezu.

“Srećan rođendan, vitezu hrabrosti!”, napisala je Ankica Lazić, uz niz emotikona, pa se njena naslednica vrlo brzo oglasila: “Hvala, mamita! Volim te!”

Izvor: mondo.rs