Oženio se sin Milenka Zablaćanskog: Pogledajte ko je sve od glumaca došao na romantično venčanje Ivana i Jelene

|

U porodicu Zablaćanski posle teških trenutaka stižu i radosne porodične vesti. Naime, sin Milenka Zablaćanskog Ivan pred Bogom i zakonom je ozvaničio emotivnu vezu sa koleginicom glumicom Jelenom Puzić koju je upoznao na snimanju serije “Kolo sreće”.

Veliki broj glumaca pojavio se na prelepoj svadbi, a delić slavljeničke atmosfere sa javnošću podelio je Slaven Došlo. Ivan i Jelena na večnu ljubav zakleli su se najpre pred Bogom, a potom je obavljeno i građansko venčanje u romantično dekorisanom restoranu.

Srećni što mogu da uveličaju Ivanovo i Jelenino slavlje kolege glumci nisu krili oduševljenje. Samo neki od njih bili su Milena Vasić i Jug Radivojević, Jana Milić Ilić, Milan Marić, Vaja Dujović, Ljubinka Klarić, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, kao i Stevan Piale sa trudnom suprugom Unom.

Inače, Ivan je glumački talenat nasledio od oca, a jednu specifičnost svi komentarišu.

“Kad sam se kao dete javljao na telefon, svi su mislili da je slušalicu podigla moja majka Snežana, a kasnije, kad sam mutirao, moj tata Milenko. I danas mi ponekad kažu da im se učini da su čuli Milenka kad ja progovorim. Smatram da je to normalno. Logično je da deca nasleđuju mimiku svojih roditelja, upijaju njihovo ponašanje i pokrete.

Izvor: hellomagazin.rs