Ovo niste videli na Hit tvitu: Pre emisije Marić je bio u zagrljaju atraktivne plavuše – Nisu skidali osmeh sa lica (FOTO)

|

Sinoć je uživo emitovana emisija “Hit Tvit”, a gosti su bili urednik Hepi televizije Milomir Marić, Dragan Vučićević i Jelena Karleuša, a malo ko zna šta se dešavalo pre emisije.

Kada se pevačica pojavila fotografi su je fotografisali iz svoh uglova, budući da su svi jedva čekali da vide njeno izdanje za ovu emisiju. Jelena se pojavila u crnoj haljini poznatih dizajnera koja košta 1400 evra, a ono što je bilo zanimljivo jeste i susret sa Marićem.

Karleuša se jako obradovala što vidi Milomira te osmeh nije skidala sa lica. Pevačica ga je uhvatila pod ruku dok su ulazili na Pink, a usput su se šalili na njihov račun i nisu skidali osmehe sa lica.

Karleuša je bila u izuzetno provokativnom izdanju, te verujemo da je Mariću prijalo društvo zgodne dame. Inače, Jelena je u emisiji govorila o aktuelnim temama, kako je istakla, kao građanka. Između ostalog, spomenula je i svog supruga Duška i otkrila zašto je obrisala nalog na Tviteru.

Izvor: espreso.co.rs