Ovo je supruga glumca Miodraga Krivokapića: Opisao ju je kao čarobnicu i najlepšu devojku Dubrovnika

|

Popularni glumac Miodrag Krivokapić se proslavio mnogobrojnim ulogama, starija publika ga pamti iz serije Gore-dole, dok je nedavno osvojio ljude i ulogom u seriji Tajne vinove loze, gde je igrao lik Radula.

Miodrag ima dvojicu sinova, Bojana i Damjana, međutim, samo je Bojan krenuo očevim stopama, pa smo tako imali prilike da ga gledamo u projektu Montevideo gde je igrao fudbalera Momčila Đokića Gusara.

Kada u porodici imate dva velika i poznata imena, ljude obično zanimaju i ostali članovi, a ovog puta, sva pažnja je bila usmerena na suprugu Miodraga Krivokapića o kojoj se ništa ne zna.

Njegova izabranica je Svjetlana Krivokapić, doktorka koja je danas u penziji, a u pitanju je, kako je sam glumac jednom prilikom rekao, “najlepša žena u Dubrovniku”.

— Supruzi sam danas i lepši i pametniji. Bila mi je najlepša devojka u Dubrovniku, onda možete da zamislite koliko je bila čarobna — istakao je on.

Glumac je ispričao jednom prilikom da je Svjetlana njegov veliki kritičar.

— Svojevremeno je bila veoma strog kritičar. Znala je da se oduševi, ali i da mi bez reči kaže šta misli o predstavi, samo bi rekla: “Razgovaraćemo”. Sasvim suprotno od onoga kada bi mi doletela u zagrljaj. Kada joj kažem kako je mnogo smekšala, ona mi odgovori: “Nisam, nego si ti sazreo”, a ja joj vratim da je ona postala mnogo praktičnija i pažljivija, posebno kada je reč o Bojanu. Dopada joj se sve što on glumi — ističe Miodrag.

Svjetlana i Miodrag ne pojavljuju se često zajedno na javnim događajima, a i komšije Krivokapića nedavno su u razgovoru s novimarima otkrili da ne viđaju često ovaj par.

— Nismo toliko imali prilike da ga srećemo sa suprugom, znam samo iz novina ko je ona i šta je. Moguće da izlazi zajedno kada ih ja ne vidim ili prosto od obaveza i svega ne stižu da zajedno provode vreme. Danas ljudi rade nekoliko poslova kako bi sve postigli, tako da sigurno nije lako. Sina sam viđao, osmehne se i javi kada ga mi kao komšije prvi pozdravimo — ispričao je neimenovani izvor.

Izvor: glossy.espreso.co.rs