Ovo je Sonja koja je ubijena na Voždovcu: Bila je direktorka u poznatoj PR kompaniji – Nevenčani muž osumnjičen za ubistvo

|

Sinoć je građane beogradskog naselja Voždovac uznemirio dolazak policije na njihova vrata, nakon prijave njihovog komšije Nemanje Š, a nevenčanog supruga ubijene pedesetogodišnje Sonje R. da je ona preminula u stanu ove zgrade.

Sonja je bila direktorka u jednoj PR kompaniji i vrlo poštovana i cenjena među kolegama. Godinama je stanovala u svom stanu na Voždovcu, zajedno sa nevenčanim suprugom, koji je i prijavio događaj, a sada je uhapšen jer je priznao u policiji da je tukao svoju ženu. Međutim, još uvek se ne zna šta je dovelo do smrtnog ishoda.

“Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda”, otkrio je izvor Kurira.

Ubijena žena je zaova poznate voditeljke Ane Pendić, odnosno sestra muža voditeljke Ane, Vojkana Radoša.

“Nemam komentar za tu situaciju, ne bih želela da komentarišem tu situaciju”, kratko je rekla Ana Pendić.

Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, po čijem nalogu je telo poslato na obdukciju, a naša ekipa zatekla je i danas na licu mesta policajce u civilu.

“Sinoć ne znam koliko ih je bilo, i policajaca i forenzičara. Izneli su telo odavde i kucali nam na vrata posle ponoći. Pre toga nismo čuli nikakvu buku, niti svađu, pa da se pomisli da je to dovelo do tragedije. Baš me znamo šta se tu moglo dogoditi. Policija je i danas tu, ispituju nas da li živimo ovde ili smo podstanari, koliko dugo smo tu, jesmo li poznavali tu porodicu…”, ispričao je za Kurir jedan od komšija.

N. Š. (42) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je svojoj supruzi S. R. naneo više udaraca od kojih je preminula.

“Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca od kojih je ona preminula”, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Izvor: kurir.rs