Ovo je prava istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića: “Glumili smo da smo par” (FOTO)

|

Maja i Dragan Bjelogrlić u braku su skoro tri decenije i uprkos činjenici što nikada nisu javno odškrinuli vrata njihovog porodičnog doma, ipak je njihova ljubavna priča otpočela pred očima miliona Jugoslovena.

Naime, ovaj mladi i uspešni glumac i studentkinja engleskog jezika, koja se tada honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih, i to na snimanju jedne reklame. Iako je trebalo da bude nameštaj u prvom planu, svi su tada pričali o scenama glavnih glumaca reklame, koje do tada nisu viđene u svetu marketinga u našoj zemlji.

Ovaj glumački par je pred kamerama razmenjivao zagrljaje i poljupce, dok se u pozadini čula poznata španska pesma „Un Año de Amor“. Tada je bilo i više nego očigledno da između ovo dvoje mladih ljudi postoji nešto više od poslovnog odnosa.

‒ Kada sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamu za kuhinjski nameštaj, za koji mi je bila potrebna partnerka, setio sam se tada Maje. Nisam ni znao da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa je glumila u reklami ‒ rekao je jednom prilikom popularni Bjelogrlić.

‒ U početku smo samo glumili ljubavni par, međutim, veoma brzo smo to stvarno i postali ‒ rekao je.

Njihova ljubav sa seta prešla je u realnost, a nedugo zatim Maja i Dragan Bjelogrlić uplovili su u bračne vode i njihova ljubav i danas traje.

Izvor: hellomagazin.rs