Ovo je druga supruga Mitra Mrkele, dve decenije mlađa Olgica: “Nije lako biti žena sportskog funkcionera” (FOTO)

|

Mitar Mrkela bio je u braku sa Lidijom Vukićević u vreme najveće fudbalske slave, koja je svesno stavila u drugi plan svoju karijeru i posvetila se porodici. Zajedno sa sinovima Davidom i Andrejom pratila je Mitra od Holandije do Turske, a onda je usledio povratak u Beograd i krah braka.

Mitar nikada nije voleo da se eksponira mimo sporta, ali nije prošlo neprimećeno kada je u njegov život ušetala nova izabranica, dvadeset jednu godinu mlađa Olgica, sa kojom je 2013. godine dobio još jednog sina, Dušana.

Supruga sportskog direktora Crvene zvezde pre 2 godine dala je intervju, u kojem je, između ostalog, rekla:

− Mita je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje.

Napomenula je da nije lako biti žena sportskog funkcionera.

− Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Ali, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekada mu doslovce kažem: „Hajde, ostavi malo telefon i druži se sa nama.“ Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao do sada.

− U odličnim smo odnosima sa Mitinom decom iz prvog braka. Njegovi sinovi Andrej i David obožavaju našeg Duleta, a i on njih – izjavila je Olgica Mrkela i otkrila neke male rituale svog muža.

− Iako mnogo radi, trudi se da dođe kući na ručak. Prošetamo kad je slobodan, svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom, a uveče volimo da pogledamo neki film.

Izvor: hellomagazin.rs