Ovo je ćerka Svetislava Pešića: Ivana je udata za sportsku zvezdu – Spojila je Anu i Švajnija, nasledila očev sportski gen

|

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, koja ovih dana niže uspehe na Svetskom prvenstvu u košarci, ima iza sebe takve rezultate da bi samo o svojoj karijeri mogao da priča danima.

Pešić ne govori puno o svom privatnom životu, a poznato je da je decenijama u skladnom braku sa Verom Blažević, koja je i sama bila košarkašica.

U svom dugom braku Svetislav Pešić dobio je dvoje dece – sina Marka, koji je danas sportski direktor u KK Bajern Minhen i godinama je bio uspešni košarkaš, i ćerku Ivanu, koja je tako nasledila očev “sportski gen”.

Ivana Pešić, danas Ivana Jagla, radi kao lični trener u Minhenu, a na svom profilu na platformi LinkedIn navodi da je uz onaj fizički deo, u svom radu usredsređena i na sve izazove svakodnevice koji utiču na zdravlje.

“Zdravlje, performanse i uravnotežena ishrana su najvažniji temelji za fizičko i mentalno blagostanje”, navodi Ivana i dodaje: “Kao lični trener, želela bih da vas profesionalno pratim, motivišem i individualno podržavam na vašem putu ka zdravijem i sposobnijem načinu životu”.

Takođe, Ivana je specijalizovana za jogu i diplomirani je master sportske psihologije.

Pošto se i sama ne eksponira preterano, o njoj se ne piše često u domaćim medijima, a poznato je da je ona bila ta koja je upoznala Anu Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, jedan od omiljenih sportskih parova sveta.

“Moj prijatelj Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke…”, rekao je na početeku njihove ljubavi Svetislav Pešić, čime je bio jedan od prvih koji je potvrdio glasine da su oni Ana i Bastijan u vezi.

Ivana je, inače, duže od decenije u braku s nemačkim košarkašem Janom Hendrikom Jaglom.

Izvor: kurir.rs