Ovo je bila poslednja želja Bojane Janković: Ostvarila bi svoj san da je poživela još desetak dana

|

Nekadašnja voditeljka kultne emisije “City”, Bojana Janković, preminula je juče u 46. godini, a njena prerana i iznenadna smrt duboko je potresla javnost. Njeno telo pronađeno je sinoć oko 19 časova u stanu u Beogradu i poslato je na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako pišu domaći mediji, Bojanina poslednja želja bila je da istrči još jedan beogradski maraton. S obzirom na činjenicu da je mnogo volela sport i da je već jednom trčala 2021. godine, a medaljom se pohvalila na društvenim mrežama, njena želja je bila da to ponovi ove godine.

“Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije. Sa jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom. Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što ju je mnogo ispunjavalo”, ispričao je izvor za “Republiku”.

Inače, 37. beogradski maraton održaće se 28. aprila, što će reći da je Bojanu od sna delilo samo desetak dana.

Izvor: republika.rs