Ovakve cene dugo nismo videli: Šampon 99, tegla maslina 330, a tek toalet papir – U moru poskupljenja objava oduševila kupce

|

Nakon mnogobrojnih poskupljenja u marketima širom Srbije koja su razbesnela mnoge potrošače neke građane u Beogradu prijatno su iznenadile pojedine cene u prestoničkom marketu.

I dok smo danima unazad na društvenim mrežama mogli da čitamo o raznoraznim žalbama potrošača zbog poskupljenja maslinovog ulja, svinjskog mesa, tunjevine, sada su neki kupci na Instagramu podelili realnije cene iz jednog trgovinskog lanca.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa fotografijom nekih proizvoda. U pomenutoj objavi možemo videti da litar šampona kopriva i breza košta samo 99 dinara, dok su zelene masline bez koštica u tegli od 700 grama 330 dinara.

U istom marketu litar gaziranog soka košta 99 dinara, pasta za zube takođe, dok je tečni sapun za deset dinara jeftiniji. Pakovanje toalet papira od deset rolni košta 169 dinara, a od slatkiša, na primer čokolada košta 55 dinara, što dokazuje da se ipak mogu naći jeftiniji proizvodi za one sa plitkim džepom.

Izvor: kurir.rs