Ovako letuju milioneri: Suzana pokazala njenu i Sašinu novu jahtu – Skuplja je od prethodne, krasi je kožni nameštaj i velika paluba (FOTO)

|

Skupocena jahta Saše Popovića i Suzane Jovanović privlačila je pažnju meštana Opatije, gde je par godina bila usidrena. Saša i njegova supruga plovilicu su kupili iste godine kada i stan u Hrvatskoj, a svega dva leta uživali su u njoj sa porodicom i prijateljima.

Iz samo njima znanih razloga, najverovatnije zbog cene održavanja koja mesečno iznosi 10 hiljada evra, rešili su da je prodaju, što je Saša potvrdio u jednoj emisji.

“Kad je prošlo leto, onda je prošla i jahta”, kroz smeh je rekao tada Popović.

Pisalo se da su za taj brod Saša i Suzana izdvojili oko milion evra a tvrdilo se da su je za daleko više predali novom vlasniku. Taman kada se pomislilo da je Saša završio sa moreplovstvom jedna fotografija otkrila je da od sna kapetana ipak nije odustao.

Naime, on i Suzana otputovali su nedavno u Kan, na sajam jahti, gde su razgledali luksuzne brodove, a prema skorašnjoj pevačicinoj fotografiji reklo bi se da su jednu i kupili. Najnovija jahata Saše Popovića i Suzane Jovanović daleko je lepša i bolja od prethodne ali i skuplja. Opremljena je kožnim nameštajem u boji slonove kosti. Ista nijansa preovladava i u kuhinji, a na raspolaganju im je i velika paluba.

Izvor: story.rs