Ovako je Arkan zbog ljubomore kaznio svoju ljubav: “Ošišao me je do glave, plakala sam i rekla mu da je kraj!”

|

Željko Ražnatović Arkan vodio je buran život pre nego što je upoznao Cecu. Sa prvom suprugom Natalijom dobio je dve ćerke i dva sina, a iz prethodnih veza ima još troje naslednika.

Među njima je i Anđela Ražnatović, koju je dobio sa glumicom Ljiljanom Mijatović. Iako je od njihove veze prošlo više od 40 godina, sećanja na ljubav nisu izbledela.

− Željko je bio duhovit, nežan i romantičan. Voleo je da mi stavi glavu u krilo, pa sam mu recitovala pesme Desanke Maksimović i „Tatjanino pismo Onjeginu” – ispričala je Ljiljana na Jutjubu i naglasila da je njegova najizraženija osobina bila nenormalna hrabrost, ali i ogromna ljubomora.

− Bio je vrlo popularan. Sve devojke su se vrzmale oko njega, stvarno je bio dasa. Prišao je stolu za kojim sam sedela i upitao me na engleskom da li želim sa njim da igram. Skamenila sam se, zbunila. Nisam znala kako da reagujem. Videla sam da je Željko pocrveneo u licu, a zatim ga je uhvatio za ruku i odgovorio mu: „Moja žena neće da igra sa tobom, ali zato ćeš ti sada da igraš sa mnom.”

Čovek je počeo da se izvinjava zbog neprijatnosti koju je izazvao. Rekao je da nije znao da je reč o njegovoj ženi, ali da bi on lično bio ponosan kada bi neko, pored toliko lepih žena u hotelu, poželeo da igra baš sa njegovom suprugom. Bilo kako bilo, nije došlo do fizičkog sukoba, ali je Ljiljana osetila posledice Željkove ljubomore.

− Sutradan je rekao: „Znaš, Ljiljo, mnogo si upadljiva sa tom dugom plavom kosom. Vidiš da svi gledaju u tebe. Bilo bi dobro da se ošišaš.” Mislila sam da se šali, ali nije. Pozvao je nekog frizera i rekao mu: „Ajde, skrati kosu ovoj mojoj lepoj ženi da ne bude tako upadljiva”. Bio je neumoljiv. Ošišao me je totalno kratko. Plakala sam i rekla mu: „Ovo je kraj, neću više sa tobom progovoriti.” Odlučio je da se solidariše, pa se i sam ošišao na kratko, a tada je nosio kosu dugu do ramena.

Kao uspomena na taj događaj Ljiljani ostala je plava kika, koju i danas čuva.

Izvor: hellomagazin.rs