Ovako izgleda prva žena Žike Jakšića: Nju je voleo pre Dajane, dobili su i sina (FOTO)

|

Naš poznati voditelj, kompozitor i producent, Saša Žika Jakšić, čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali svima je poznato da iza sebe ima dva braka.

Naime, on je pre braka sa voditeljkom Dajanom Paunović bio oženjen Snežanom, o kojoj se ništa ne znam osim da imaju sina Andriju.

Na društvenim mrežama ima i Snežanine fotografije, i svi su u prilici da ona nema nikakve sličnosti sa Dajanom. Sušta je suprotnost voditeljki, nije javna ličnost i ima kosu crne boje.

Snežana i Žika imaju super odnos, bez obzira na to što su se rastali pre mnogo godina. Iskreno joj je mnogo zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu Andriji. Inače, Andrija je enolog, živi i radi u Nemačkoj i nije zainteresovan za estradu.

– Nisam imao mnogo žena u svom životu. U prvom braku sam bio deset godina, u drugom sedam, ali kad bih sve godine sabrao, to nije neki veliki broj žena. Nije mi bitno to, pa nemam čime da se hvalim. U mom su srcu ostavile trag jedno pet žena i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je jedna prelepa žena koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji – rekao je svojevremeno producent.

Podsetimo, Žika i Dajana su se razveli posle sedam godina u braku, iz kojeg su dobili sina Dušana. Žika je i sa Dajanom ostao u odličnim odnosima.

Izvor: kurir.rs