Ovako izgleda i Novakova soba u Melburnu: Loši uslovi, prljavština i bube (FOTO)

|

Već treći dan Novak Đoković boravi u migrantskom hotelu u Melburnu, u koji je smešten pošto mu nije prihvaćena viza od strane australijskih vlasti.

Fotografije sobe iz hotela objavila je teniserka Renata Voračova koja je u isti smeštena, mada je najpre nesmetano ušla u državu i čak odigrala jedan meč.

S obzirom da su sve sobe migrantskog hotela iste, ne samo one u kojima su teniseri, već i svi oni koji su ilegalno želeli da se domognu Australije, ovo su uslovi koje u Melburnu ima i najbolji teniser sveta.

Srđan i Dijana Đoković su već pričali kako je smeštaj veoma loš i prljav, kako ima puno buba, da je loša hrana i da to nisu nikako dobri uslovi koje je dobio Đoković i zbog čega je tražio da bude premešten u iznajmljen stan gde su članovi njegovog tima.

Uz fotografije, Voračova je i opisala kako izgleda hotel, odnosno “bolji hostel” kako ga je ona okarakterisala:

“Čak i ne znam da je ovo “hotel”. Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku. Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim” rekla je teniserka.

Izvor: sport.blic.rs