Ovako danas izgleda bivša prva dama Dragica Nikolić: Godine su ostavile traga – Poznato i šta je sa humanitarnom fondacijom

|

Porodica bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića oduvek se trudila da svoju privatnost sačuva daleko od medija, a posebno je to slučaj otkako nije na najvišoj državnoj funkciji, pa bi se reklo da se Dragica Nikolić danas čuva od pogleda javnosti, naročito zato što joj ista ta javnost nikada nije bila preterano naklonjena.

Dragica Nikolić, u vreme mandata njenog supruga Tomislava bila je jako upečatljiva. Supruga je pratila u stopu, redovno se pojavljivala na svim događajima, a danas se mnogi se pitaju gde je i šta radi prethodna prva dama koja je svojevremeno neprestano bila na ekranima.

Najnovija fotografija Dragice Nikolić snimljena je na jednom koncertu. Bivša prva dama bila je u društvu svog supruga koji se nije mnogo promenio u međuvremenu.

Dragica je posebnu pažnju privlačila i svojim odevnim izdanjima, često skupocenim koje je na sebi svojstven način uklapala i često izazivala oprečna mišljenja, a i te kako je bio zapažen i njen humanitarni rad koji, prema pisanju medija u poslednje vreme beleži slabije rezultate.

Naime, fondacija Dragice Nikolić, koju i dalje vodi supruga Tomislava Nikolića, kao piše “Kurir”, u 2021. godini ostvarila je zanemarljiv prihod od svega 5,7 miliona dinara, što je, prema najnovijem finansijskom izveštaju, za sedam miliona manje nego prethodne godine i najmanje donacija otkad fondacija postoji. Broj donatora i iznos donacija iz godine u godinu se smanjuje što je očekivano jer oslikava nivo uticaja njenog supruga i nje i mogućnost da uzvrate uslugu za ta dobročinstva.

Izvor: story.rs