Ova prelepa plavuša je Đilasova ćerka iz prvog braka: Završila je prestižne škole – Politika joj je u genima (FOTO)

|

Otac Ane, Sofije, Jovane i Vuka, stoji u opisu Instagram profila bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, koji se ženio dva puta, a javnost još uvek pamti i njegovu višegodišnju romansu sa košarkašicom Anom Dabović.

Đilas je sa Milicom Delević bio u braku od 1994. do 2007. godine, a kada se ona 2013. preselila u London, gde radi u Evropskoj banci za obnovu i razvoj, sa njom su pošle i njihove dve ćerke Jovana i Sofija.

“Te 2013. moje ćerke su bile tinejdžerke i želela sam da odrastaju u okruženju u kome su i uspesi i greške samo njihovi, van konteksta života njihovih roditelja”, ispričala je Milica svojevremeno u intervjuu za Danas.

Đilasove ćerke iz prvog braka danas su zrele devojke, koje su krenule za svojim interesovanjima, a na Sofijinom Fejsbuk profilu može se videti da je pohađala Queen’s College London, ali i King’s College London, gde je studirala političke nauke.

Budući da su Sofijini roditelji politički angažovani, može se reći da joj je interesovanje za politiku u genima, a ponosni otac se jednom prilikom na Tviteru pohvalio: „Pre dvadeset godina smo Milica i ja protestovali i šetali. Danas šeta naša ćerka Sofija, koja je tada bila u maminom stomaku.“

Inače, sa doktorkom Ivom Prelević, od koje se razveo 2013. godine, Dragan Đilas ima ćerku Anu i sina Vuka.

Izvor: hellomagazin.rs