Otkriveno zašto Bogdanović nije bio na proslavi: Par sati pre dočeka primio je tragičnu vest

|

Košarkaška reprezentacija Srbije je dan posle velikog uspeha i srebrne medalje osvojene u Manili na Mundobasketu doputovala nazad u Srbiju i već od sletanja je bilo jasno da je narod oduševljen uspehom izabranika Svetislava Pešića.

Doček na aerodromu, prijem kod predsednika Srbije i izlazak na čuveni balkon, zajedno sa basketašima i Novakom Đokovićem, izazvali su mnoštvo emocija kako kod prisutnih i ljudi pored malih ekrana tako i kod samih sportista, pa je doček obeležen suzama od radosti i ponosa.

Slavlje je nastavljeno u restoranu Ušće Nacionalna klasa gde su im se pridružile mnoge poznate ličnosti, pevači, Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i ostali.

Ono što su svi primetili jeste da na poslednji čin slavlja nije otišao kapiten Orlova i najbolji igrač sa šampionata Bogdan Bogdanović.

Nekoliko sati pre dočeka Bogdan je saznao da je njegov ujak preminuo i to je razlog zbog čega se on nije priključio svojim saigračima. Vrlo jasan i razumljiv Bogdanov potez, koji će se uskoro priključiti svom klubu uoči početka nove sezone.

Izvor: telegraf.rs