Otkriveno ko dolazi na mesto Sanje Kužet dok je ona na porodiljskom: Fatalna plavuša već je radila na Grandu

|

Voditeljka “Zvezda Granda” Sanja Kužet čeka trećeg sina, zbog čega će uskoro otići na trudničko bolovanje. Čim se ova vest pročula u javnosti, ljubitelji emisije pitali su se ko bi mogao da dođe na njeno mesto.

Kako se priča, to bi mogla da bude voditeljka Bojana Lazić.

“Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju”, otkriva izvor blizak Popoviću za “Svet”.

Povodom tih priča oglasila se i Bojana, koja nije demantovala ove navode.

“Emisija “Premijera Vikend Specijal” i “Zvezde Granda” su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo”, kreatko je rekla Bojana za Republiku.

Inače, Sanja Kužet iz prvog braka ima sina Andriju koji ima 14 godina, a sa sadašnjim suprugom dobila je pre šest godina sina Strahinju. Mnogi su bili iznenađeni njenom trudnoćom s obzirom na to da je u avgustu napunila 40 godina, ali je Sanja želela da rodi još jedno dete.

Izvor: espreso.co.rs