Otkriven razlog raskida Rade i Harisa: Pevačica nije mogla preći preko poruka koje je pronašla u Harisovom telefonu

|

Pevači Rada Manojlović i Haris Berković nedavno su odlučili da svoju ljubav stave na pauzu. Budući da je u poslednje vreme u njihovoj vezi bilo dosta trzavica i mimoilaženja, oni su rešili da na neko vreme prekinu vezu da bi hladne glave odlučili šta dalje.

Njihov raskid podelio je mišljenja. Dok neki veruju da je reč o različitoj veroispovesti, drugi kažu da je reč o nedostatku podrške najbližih. Međutim, izgleda da je istina na sasvim trećoj strani.

Naime, kap koja je prelila čašu bile su sumnjive poruke koje je Rada pronašla u telefonu svog izabranika.

“U poslednjih godinu dana stvari su se promenile. Njegova okolina je potencirala da je on natera da se preseli u Bosnu, ona to nije želela, već je bila za opciju da budu malo kod njega, malo kod nje u Četerežu, a najviše zajedno u Beogradu, gde su uzeli stanu”, otkriva izvor za “Svet”, ali dodaje da je jedna situacija presudila krahu veze.

“Poslednji put kad su se videli uzela je njegov telefon da pošalje sebi neke slike i naletela na poruke sa njoj nepoznatom devojkom. To je bio hladan tuš. Nije bilo otvorene prevare, ali su poruke upućivale na to, jer ga je nepoznata devojka oslovljavala sa “mili” i “dušo”. Sve je bilo toplo i nežno. Sa njegove strane nije bilo tih izraza, ali je možda bio samo obazriv u komunikaciji. Rada nije pravila haos, nije taj tip, kada joj nešto smeta samo se povuče”, ispričao je gore pomenuti izvor.

Da li je ovo samo prolazna kriza u vezi pevača ili je definitivno kraj ljubavi, pokazaće se vremenom. Rada i Haris bili su u vezi šest godina, a mnogi su im prognozirali i brak.

Izvor: story.rs