Osim Bašanovića, Dragana je volela još jednog Zorana: Bio je muzičar – Za njega znaju samo oni koji pevačicu prate od početka karijere

|

Zvanje bivši dečko Dragane Mirković, po izjavi folk zvezde ima svega dvojica momaka. I fanovi pevačice se slažu da je malom broju njih pošlo za rukom da osvoje folk zvezdu, obećaju joj zajednički život a potom budu dovoljno nestabilni i glupi da je ispuste iz ruku.

Za Zorana Bašanovića znaju svi, budući da je pevačica pored njega provela više od deset godina. Među njima je bilo svačega a samim tim a tadašnja štampa bila je nemilosrdna među emotivnim partnerima.

Zorana su povezivali sa Mirom Škorić, a potom i Jelenom Karleušom, a navodno se spekulisalo da se par u Las Vegasu i venčao. O tom Zoranu se znalo možda i više nego o samoj Dragani, a dotični je i sad prisutan na javnoj sceni, ovoga puta na mestu političar, blizak samom predsedniku države.

Međutim, za drugog Zorana, koji takođe ima status bivši dečko Dragane Mirković znaju samo oni koji pevačicu pamte još iz perioda kada je izdala svoju prvu ploču.

Naime, radi se o bubnjaru benda “Ruž” Zoranu Tomaševiću Tomi pored kojeg je pevačica provela svega nekoliko meseci, čak je učestvovala i u njegovom spotu, a uprkos kratkotrajnoj romansi priča se da joj je baš on ostao najduže u srcu, što bi se reklo neprežaljena ljubav.

Zanimljiv je podatak da Dragana nije volela da bude sama. Otkako je kročila na estradno nebo uživala je u pažnji muškaraca. Nakon Tome, zavolela je Bašanovića, a nije tajna da je po okončanju veze sa njim upoznala Tonija i ubzro se i udala za njega.

Izvor: story.rs