Osam godina nakon Jelenine smrti, njena sestra objavila sliku u znak sećanja: “Danima se psihički pripremam da odem na grob”

|

Na današnji dan pre osam godina ubijena je pevačica Jelena Marjanović na nasipu u Crvenki u Borči. Tim povodom se na mrežama oglasila Jelenina sestra od strica, Maja Krsmanović, podelivši njihovu zajedničku fotografiju.

“Sutra je osam godina od ubistva moje sestre od strica Jelene Krsmanović Marjanović, a zločincu ni traga, ni glasa… Svake godine se danima psihički pripremam pre nego što odem na njen grob. I za dušebrižnike odmah da odgovorim, ne, ne idem više od jednom godišnje jer i to jednom mi stravično teško psihički padne”, poručila je Maja u opisu fotografije.

Jelenin nestanak je prijavljen 2. aprila 2016. godine u popodnevnim časovima, gde joj se izgubio trag tokom džoginga na nasipu u Crvenku i Borči, gde je došla sa suprugom Zoranom i njihovom petogodišnjom kćerkom Janom. Njeno telo unakaženo telo je pronađeno u kanalu u blizini mesta gde je poslednji put viđena.

Izvor: espreso.co.rs