Opet veselje kod Đokovića: Đorđe i Saška su ovog puta glavni akteri – Novak i Jelena sa decom stigli iz Njujorka na poseban događaj

|

Na današnji dan venčali su se Đorđe Đoković i Saška Veselinov. Veselje je trajalo danima. Počelo je u Beogradu, a završilo se na Crnogorskom primorju. Budući da im je taj 12. septembar doneo najveću sreću u životu, odlučili su da na isti datum prirede najvažniji događaj za svakog hrišćanina, a to je krštenje.

Tačno godinu dana nakon venčanja par je krstio sina Aleksandra. Svečani čin poklopio se sa osvajanjem trofeja na drugom kraju sveta, samo dan nakon što je Đoletov stariji brat Novak ponovo krunisan za kralja Njujorka.

Saška je na Instagramu otkrila šta se desilo “godinu dana kasnije”… “Naš Aleksandar”, napisala je uz kratak snimak na kojem se vidi obred krštenja.

Važnom događaju prisustvovale su obe porodice. U crkvi je pored roditelja, bio i Novak Đoković sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom, bio je tu i Marko sa devojkom i ostali najbliži porodicama.

Sad je jasno zašto je proslavljeni teniser žurio da se vrati iz Njujorka. Krštenje bratanca je događaj koji se ipak ne propušta.

Izvor: hellomagazin.rs