Ona je najlepša poljoprivrednica među glumicama: Zavirite na seosko imanje Marije Petronijević (FOTO)

|

Jedna od naših najleših glumica Marija Petronijević ređala je uloge u televizijskim serijama, dobila je nadimak „srpska Monika Beluči“, oprobala se i kao voditeljka, a onda je rešila da prestonicu zameni seoskim imanjem i povuče se iz javnosti.

Marija Petronijević danas živi u mestu Visibaba, blizu Požege, sa suprugom Milinkom Isakovićem i jednoipogodišnjim sinom.

“Odrasla sam na selu. Verovatno me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe, pa kad se ukazala prilika, vratila sam se u rodni kraj i posvetila onome što volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da pratite”, kaže lepa glumica, koja se nikada nije pokajala što je crveni tepih zamenila prostranim poljima, a glumu poljoprivredom.

Marija je najpre počela da sadi jagode, od bašte je prešla na plastenik, a zatim je na imanju nikao i voćnjak. U međuvremenu je počela da gaji živinu i ovce, kojih ima više stotina, vredno obavlja sve neophodne poslove, a nije joj strano ni da vozi traktor.

“Rad na seoskom imanju sa velikim brojem životinja nije pretežak, ali nije ni lak. Vreme i klima ne čekaju da se poslovi dovrše, već čovek uvek mora da žuri da bi stigao da uradi više. Na selu nema muških i ženskih poslova, posao jednostavno mora da se završi”, kaže glumica.

Na Marijinim fotografijama koje često deli na društvenim mrežama, često se može videti njen sinčić koji zadovoljno trčkara livadama, i bezbrižno odrasta u prirodi, družeći se sa domaćim životinjama.

Izvor: hellomagazin.rs