Ona je kriva za sukob Miroslava Ilića i Halida Bešlića: Pevači se potukli zbog najatraktivnije plavuše na estradi

|

Vlada Perović, vlasnik nekadašnjeg kluba Duga i bivši suprug pevačice Lepe Lukić otkrio je brojne dogodovštine iz prošlosti, a između ostalog i kako se desio obračun između Miroslava Ilića i Halida Bešlića. On je rekao da je uzrok sukoba dva prijatelja, bila niko drugi do voditeljka Suzana Mančić.

Kako je ispričao Vlada, sve se odigralo početkom devedesetih, u njegovom klubu.

“Sećam se te večeri. Umetnici su voleli da se pokažu i dokažu pred lepom ženom. E, baš ta lepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pevala pesmu „Ogledalce“, bila je lepa devojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub”, priseća se Perović.

Vlada u tom trenutku nije bio prisutan, ali su mu detaljno preneli šta se dogodilo.

“Obojica su malo više popili, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Polivali su se pićem i gurali. U to vreme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila lepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina”, kroz osmeh je ispričao Perović.

Pevači nikada nisu komentarisali taj događaj, a Suzana Mančić kaže da ne zna da li se to zaista dogodilo.

Izvor: svet-scandal.rs