On je bio uz Sašu Vidića do poslednjeg dana: “Viđali smo ga, lepo je brinuo o njemu” – Jedna želja ostala mu je neostvarena

|

Iako je Saša Vidić u intervjuima koje je davao poslednjih meseci u nekoliko navrata spomenuo da je bolestan, vest o njegovom odlasku u 53. godini zatekla je javnost. Činjenica je da je već izvesno vreme živeo vrlo povučeno. Uspešnu dizajnersku karijeru ostavio je po strani, a povremeno je davao intervjue u kojima je bez dlake na jeziku komentarisao estradu.

Uz srpskog kreatora do poslednjeg dana ostao je čovekov najbolji prijatelj, pas. Vidićeve komšije kažu da su ga često viđale kako po kraju šeta sa psom.

“Stalno sam ga viđala kako šeta psa, Matea. O njemu je do poslednjeg dana lepo brinuo”, rekla je za BSC Happy portal Vidićeva komšinica sa Novog Beograda, gde je stanovao otkako se kao izbeglo lice doselio iz Hrvatske.

Tokom emisije “Puls Srbije” na Kurir televiziji, voditelj Ivan Gajić je rekao da je pre dve nedelje imao razgovor sa Vidićem povodom gostovanja u emisiji i da mu je tada otkrio svoju neostvarenu želju.

“Saša i ja smo se čuli pre jedno dve nedelje za Divan šou. Imao sam ideju da on bude u njemu, pošto imamo deo gde ocenjujemo modne kombinacije naših javnih ličnosti. Nažalost do toga nije došlo. Ono što je sigurno ostala njegova neostvarena želja, baš mi je u tom razgovoru od pre dve nedelje otkrio. Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se oseća loše ili slično”, otkrio je voditelj Ivan Gajić.

Izvor: hellomagazin.rs