Oglasila se plavuša Harisa Berkovića: Otkrila da li su u vezi i šta joj je pevač poslao

|

Kada se u medijima pojavila fotografija Harisa Berkovića, bivšeg dečka Rade Manojlović, sa misterioznom plavušom, svi su pretpostavili da se radi o novoj ljubavi. Međutim, devojka sa fotografije se oglasila, tvrdeći da ona nije nova pevačeva devojka i da su se slučajno sreli u toaletu.

“Haris Berković i ja nismo imali ništa. Te da ni u kakvom slučaju nismo u vezi. Našli smo se u istom trenutku u toaletu poznatog kafića u gradu, te uslikali njegovim telefonom jer moj nije bio uz mene. Prosledio mi fotografije, i to je sve”, tvrdi plavuša sa fotografije.

Fotografija se pojavila u trenutku kada su sve glasnija govorkanja da se Rada pomirila sa Milanom Stankovićem.

“Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem… Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka (smeh)”, zagonetno je rekla Manojlovićeva.

Inače, Rada i Haris bili su šest godina u vezi. U jeku priča o njihovoj svadbi par je odlučio da se na neko vreme distancira da bi iskristalisali odnose. U međuvremenu pronela se vest da se pevačica pomirila sa Milanom Stankovićem, što je demantovala. Ipak, poslednjom izjavom ponovo je zaintrigirala javnost.

Izvor: kurir.rs