Oglas koji je uzdrmao mreže: Vlasnik prodaje plac na Fruškoj gori isključivo građanima jedne zemlje – Otkrio i zbog čega

|

Na prvi pogled običan oglas na jednoj platformi za kupovinu i prodaju izazvao je polemike zbog detalja koji je naveden kao uslov za prodaju. Naime, vlasnik placa na Fruškoj Gori, kako se navodi, odmah uz magistralni put, prodaje nekretninu samo ruskim građanima.

Oglas je podeljen i na jednoj popularnoj forum stranici, a objavu je prokomentarisalo preko 50 korisnika.

Od onih koji su smatrali da je reč o dobroj reklami, do komentara da se koristi činjenica da se Rusi masovno doseljavaju u Srbiju u proteklom periodu, niko nije ostao ravnodušan na pomenuti oglas.

Među brojnim komentarima bilo je i duhovitih, koji navode da će Rusi teško naći oglas na srpskom jeziku i sa cenom u evrima, te da je došao trend iz Crne Gore gde je po visokim cenama prodavana i najobičnija baraka državljanima Rusije.

Kako bi se rešila dilema zbog čega je to postavljeno kao uslov za kupovinu pomenutog placa, kontaktirana je osoba koja je postavila oglas. Na pitanje zbog čega traži isključivo kupce Ruse, poručio da – nema komentar.

Na konstataciju da je upravo to razlog zbog čega je oglas naišao na reakcije, kratko je dodao: “To sam i hteo”.

Izvor: blic.rs